Contact:

Hoveniersbedrijf Stef ten Hagen Adres: De Kluijskamp 14-65
Postcode: 6545 JR Nijmegen
Tel: +31 (0) 24 - 377 63 39
Gsm: +31 (0) 6 - 54604605
Email: info@steftenhagen.nl
Email: steftenhagen@gmail.com

K.v.k: 09152536
Bank: ABN-AMRO 40.34.38.918Diensten/Activiteiten

Onderhoud:

Voor zowel bedrijven als particulieren dragen wij zorg voor het onderhoud van uw tuin of bedrijfsterrein. Hiervoor kan een individueel onderhoudscontract op jaarbasis gemaakt worden. Het is ook mogelijk naar eigen behoefte onze hulp in te schakelen.

Aanleg:

Door jarenlange ervaring kunt u rekenen op echt vakmanschap . Het is echter ook van groot belang op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en trends die plaats- vinden op tuingebied. Door het volgen van cursussen bezoeken van beurzen etc. blijven we op de hoogte, waardoor we u met raad en daad kunnen bijstaan.

Tuin ontwerp:

Het succes van een tuin valt of staat met het gehoor geven aan de individuele wensen van de klant. Uw wensen moeten het uitgangspunt van elk tuinplan zijn. Aan ons de taak deze te verwezelijken in een goed ontwerp.

Sneeuw ruimen:

De laatste paar winters is er behoorlijk veel sneeuw gevallen. Dit zorgt voor veel plezier maar ook overlast. Wilt u als bedrijf , winkel of zorginstelling goed bereikbaar blijven voor uw bezoekers dan houden wij de stoepen voor u schoon.

Bestratingen:

Onkruidvrij houden bestratingen:

Plaatsen schuttingen: